1.Hoe_verloopt_zo'n_reis_°.jpg
kingston Odeaan de dolfijnen 240.jpg
IMG_9832.JPG

Informatie en/of inschrijving:

Voor inschrijving en informatie over de reis

neem contact met ons op en vul je gegevens in.

Email: dolphintrust@gmail.com

Tel: +32 92365842  |  

Privacy Statement

 

Privacy Statement www.dolphingloballove.nl.

 

www.dolphingloballove.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. 

Wij gebruiken uw gegevens om de boeking zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. 

www.dolphingloballove.nl  zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw boeking.

www.dolphingloballove.nl  gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een boeking plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, telefoon nummer als ook een kopie van uw paspoort of identiteitskaart nodig om de boeking uit te voeren. Met uw toestemming slaan we uw gegevens op en gebruiken wij uw e-mail adres om u te informeren.

www.dolphingloballove.nl  verkoopt uw gegevens niet, nog worden uw persoonlijke gegevens aan derden verkocht of doorgegeven, deze zijn uitsluitend  betrokken bij het uitvoeren van uw boeking.

Naam *

Email *

Telefoon/mobiel

Onderwerp

Je bericht

Bedankt voor uw mail. Ik reageer zo spoedig mogelijk.

galery.JPG